Naujausios žinutės Jums!


Selectos de Castilla smulkintos anties kepenėlės 75% 95 g

Selectos de Castilla smulkintos anties kepenėlės 75% 95 g

Ispanija



Kiekis
95 g
Pakuotė
Skardinė
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje

Apie produktą

1989 m. Trys prancūzų broliai įsikūrė savo tėvų sodyboje Ispanijoje. Su savimi jie atsvežė technologijas iš Pietvakarių Prancūzijos ančių veisimui,šėrimui  ir gamybai. Jų tikslas buvo sukurti geriausios kokybės ančių produktus Ispanijoje. Rezultatas buvo bendrovės "Selectos de Castilla"  sukūrimas.
Antis yra migruojanti paukštis, kuri natūraliai auga prieš pradedant ilgai kelionei į pietus. Tai pasiekiama kaupiantis polinesočtiesiems riebalams jų kepenyse. Šie riebalai leidžia paukščiams turėti pakankamai energijos atsargų tūkstančius kilometrų siekiančiuose skrydžiuose. Gamtoje  tik stipriausi ir sveikiausi paukščiai gali pasiekti savo tikslą - šiltesnes žemes rudenį ir vėsnius plotus  pavasarį.
Todėl "Selectos de Castilla" antis augina erdviuose atviruose ūkiose, kur jos gali laisvai judėti ir auga  „Tierra de Campos" regionui būdingi kviečiai. 
Norint gauti aukštos kokybės ančių kepenų ir ančių mėsos, reikia daug priežiūros ir tradicinių žinių. Kiekviena antis yra maitinama kukurūzais, kuriuos patiekia patyrę ekspertai. Mėsa yra išpjaustoma rankiniu būdu ir visi įmonės pagaminti produktai paruošti be priedų, dažiklių ir tt 
Rezultatas gamintojų manymu yra geriausia ančių produktų kokybė Ispanijos rinkoje šiandien.
Foie gras (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties ar žąsies kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio produktas.
Manoma, kad šiuo patiekalu mėgavosi jau senovės egiptiečiai (2500 pr.Kr.), nupenėdavę paukščius priverstiniu būdu. Patiekalas buvo žinomas ir Senovės Graikijoje, veliau Romos imperijoje. Prancūzijoje, kur foie gras ypač populiarus, žąsis išpopuliarino žydų emigrantai, auginę žąsis kaip alternatyvą kiaulienai. Prancūzų kulinarinėse knygose apie žąsų kepenis rašoma jau XVI a.
Prieš pateikiant kepenėles butina atšaldyti šaldytuve (apie 6 val.). Pateikti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona.  Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.

Kokybė
0 Žvaigždutės: 0% (0)

Parašykite savo atsiliepimą apie šį produktą

Jūs peržiūrinėjate: Selectos de Castilla smulkintos anties kepenėlės 75% 95 g

1 Žvaigždutė
2 Žvaigždutės
3 Žvaigždutės
4 Žvaigždutės
5 Žvaigždutės

1149

Ar jums jau yra 20 metų?