Naujausios žinutės Jums!

Marinuotos alyvuogės

Paskelbė „Vynoteka“, 2018-10-15 13:29

Alyvuogėms marinuoti Jums reikės:

  • Kelių skiltelių kapoto česnako;
  • 3 šaukštų medaus;
  • Kelių šaukštų balzaminio acto (pagal skonį);
  • 3 šaukštų ypač tyro (angl. extra virgin) alyvuogių aliejaus;
  • ½ šaukštelio baziliko;
  • ½ šaukštelio raudonėlio;
  • Skardinės ar stiklainėlio mėgstamų alyvuogių.

Visus ingredientus sumaišykite kartu ir užpilkite ant alyvuogių. Palaikykite šaldytuve per naktį. Skanaus! 

Ar jums jau yra 20 metų?

Jūs neatitinkate reikalavimų. Prašome apsilankykite mūsų partnerių internetinėje svetanėje.