Sūrio lazdelės

Ingredientai:

  • 24 čederio sūrio lazdelės, supjaustytos per pusę ar trečdaliu;
  • 1 puodelis pasukų;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 žiupsnelis pipirų;
  • 1 puodelis miltų;
  • 3 puodeliai džiūvesėlių trupinių;
  • 1 šaukštas žemės riešutų arba augalinio aliejaus.

 

Paruoškite tris atskirus indus. Viename dubenėlyje sudėkite pasukas, supjaustytą kiaušinį ir pipirus. Lengvai sumaišykite.

Į antrąjį supilkite miltus. Trečiąjį pasiruoškite su džiūvesėlių trupiniais.

Apvoliokite sūrį pasukų mišinyje, vėliau miltuose ir džiūvesėliuose. Apvoliotą sūrį kepkite ketuvėje, iki aukso spalvos.

Apskrudusias sūrio lazdeles patiekite šiltas. Skanaus!