Naujausios žinutės Jums!

Sūrio lazdelės

Paskelbė „Vynoteka“, 2019-01-08 12:52

Ingredientai:

  • 24 čederio sūrio lazdelės, supjaustytos per pusę ar trečdaliu;
  • 1 puodelis pasukų;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 žiupsnelis pipirų;
  • 1 puodelis miltų;
  • 3 puodeliai džiūvesėlių trupinių;
  • 1 šaukštas žemės riešutų arba augalinio aliejaus.


Paruoškite tris atskirus indus. Viename dubenėlyje sudėkite pasukas, supjaustytą kiaušinį ir pipirus. Lengvai sumaišykite.

Į antrąjį supilkite miltus. Trečiąjį pasiruoškite su džiūvesėlių trupiniais.

Apvoliokite sūrį pasukų mišinyje, vėliau miltuose ir džiūvesėliuose. Apvoliotą sūrį kepkite ketuvėje, iki aukso spalvos.

Apskrudusias sūrio lazdeles patiekite šiltas. Skanaus!

Ar jums jau yra 20 metų?